Het is Natuurgroep Gestel gelukt om Tim de Boswachter op zaterdag 24 februari naar Sint-Michielsgestel te halen! We kennen Tim van het televisieprogramma Beestenbrigade en de podcast Missie Voelspriet. Dat mag je natuurlijk niet missen! Hij vertelt je hoe belangrijk de natuur voor ons is en wat je er allemaal kunt tegenkomen. Voor alle kinderen uit de groepen 2, 3 en 4 met een begeleider.

Meld je snel aan, want vol is vol!

Hij presenteert al jaren het razend vrolijke en populaire Beestenbrigade. In zijn nieuwe tv-programma gaat Tim op zoek naar jonge boswachters die hem in zijn werk kunnen helpen. Tim vond het dan ook enorm leuk om naar onze mooie natuur te komen kijken en de kinderen uit Sint-Michielsgestel uit te leggen hoe je een jonge boswachter wordt. Hij heeft er ook een boek over geschreven: ‘Naar buiten met Boswachter Tim’ (het boek dat vies MOET worden …).

Op zaterdag 24 februari is Tim van 14 tot 16 uur bij ons op bezoek in De Meander (gemeentehuis Sint-Michielsgestel). In de raadzaal vertelt hij een verhaal over hoe belangrijk de natuur voor ons is en wat je er allemaal kunt tegenkomen. Zijn nieuwe boek is op onze toffe groene boswachtersmiddag te koop en Tim wil er graag zijn handtekening in zetten; als je dat leuk vindt, gaat hij ook nog met je op de foto!

Alle kinderen uit de groepen 2, 3 en 4 zijn welkom (met een volwassen begeleider), maar … vol is vol! Meld je dus snel aan, in elk geval vóór 21 februari, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06 2243 2941. Kosten: 5 euro PP (incl. consumptie).

 

_____________________________________________ 

wanneer : zaterdag 24 februari 2024
waar :     

De Meander (gemeentehuis Sint Michielsgestel)l

aanvang :

van 14 tot 16 uur

voor wie? :

alle kinderen uit de groepen 2, 3 en 4
met een begeleider

kosten    € 5 pp, inclusief consumptie
aanmelden   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.