buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update n.a.v. het Coronavirus

Beste natuurvrienden,

De afgelopen maanden heeft het coronavirus niet alleen ons land, maar zelfs Europa en de wereld in haar greep gehouden. Allereerst hoop ik dat een ieder in goede gezondheid verkeert.

Nieuwe datum: 30 september
in de Meander te Sint-Michielsgestel
tijdstip: 20.00 uur

Aan alle leden van Natuurgroep Gestel.

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse ledenvergadering.

Over het Brabants zandpad en het Groene Woud

Op woensdag 7 oktober 2020 organiseert  Natuurgroep Gestel een filmavond over het Groene Woud. De filmavond wordt geleid door de maker van de film,  Mark Kapteijns.

Op woensdag 18 november 2020 organiseert  Natuurgroep Gestel een lezing over waterbeheer  in ons huidige klimaat.
De lezing wordt gegeven door de heer Rob  Brinkhof, ecoloog van de gemeente ’s-Hertogenbosch.