Al tien jaar neemt JeugdNatuurgroep Gestel maandelijks kinderen en hun (groot)ouders mee de natuur in. Door de coronamaatregelen is dat nu niet verantwoord. Maar als gezin op pad kan wel – een paar vriendjes mee mag ook. Speciaal voor hen heeft JeugdNatuurgroep Gestel een mooie speurbrief opgesteld, met tips, weetjes en een kaartje. De route begint op het vaste startpunt van de JeugdNatuurgroep: voor het buitenlokaal Haanwijk.

Samen de natuur in

jeugdnatuurgroep gestelOm te ontdekken, te genieten en te leren. Heb je even genoeg van computeren of binnenzitten?   Kom mee wandelen. Op de eerste zaterdagmiddag van de maand.
Je ouders zijn ook welkom. Voor meer info: 06-224 329 41, of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek mee

Waterdiertjes zoeken, vleermuizen spotten, sporen ­zoeken, bloemen en padden­stoelen vinden, ­ vogelhuisjes maken, uilenballen ­pluizen en nog veel meer...

 

Spelen en leuke dingen doen in de natuur

Elke eerste zaterdagmiddag van de maand maken we een leuke, avontuurlijke wandeling met kinderen van ± 6 - 12 jaar.

 waterdiertjes zoeken met JeugdNatuurgroep Gestel

De wandeling begint (meestal) bij Haanwijk 4a,
Sint-Michielsgestel en is
van 14.00 tot 16.00 uur.

Het lidmaatschap voor het hele gezin is € 10 per jaar (één keer meedoen is € 2 ) contant te betalen op de eerste zaterdagmiddag.

Je hoeft je niet van te voren op te geven maar het kan wel.