De zeer gewaardeerde verslagen van de seniorenwandelingen vanaf maart 2024 vind je elke maand op de site van Piet Brugman. Ze zijn te vinden via deze link: https://brugmanpraat.typepad.com.

Zo’n vijftig deelnemers verzamelden zich om 10.00 uur bij de Sporthal Theereheide aan de Eikenlaan in Gestel. Je denkt dan gelijk denken aan een bezoek aan de natuurgebieden Gemeentebos en landgoed Zegenwerp. Twee boomrijke gebieden. Op weg richting Gemeentebos hoorden wij de zanglijster. Het eerste teken dat het voorjaar een poging deed om ‘binnen te komen. Lees hier het hele verslag.

Drieënveertig senioren trotseerden de kou op deze winterse dag om naar Haanwijk te komen. Na de vele regen van de laatste tijd was het nu winter, zo’n -4⁰. Om warm te blijven zou het accent  dit keer meer op wandelen liggen en iets minder op natuur. Wat kwamen ze zoal tegen tijdens de wandeling? Lees hier het hele verslag.

Verzamelen en vertrek vond plaats vanaf de parkeerplaats van De Oude Ketting, 51 senioren trotseerden de weersverwachting, maar de voorspelde regen bleef gelukkig uit. Op Landgoed Sparrenrijk was het letterlijk aanmodderen. Lees hier het hele verslag.

Eenentachtig deelnemers verzamelden zich op woensdag 8 november bij het parkeerterrein van sporthal ‘Theereheide’, voor de wandeling door Landgoed Zegenwerp en het Gemeentebos. De Natuurgoden waren de wandelaars goedgezind dit keer. Lees hier het hele verslag.

Negenentachtig deelnemers verzamelden zich bij de Herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel, op het gelijknamige landgoed van 110 hectare. Er werden drie groepen gevormd, elk onder leiding van een gids. Lees hier het volledige verslag.