Geplande activiteiten

  • Woensdag 10 augustus: Wandeling voor senioren door landgoed Haanwijk

  • Zondag 14 augustus: Buitenlokaal Haanwijk geopend

  • Zaterdag 3 september: JeugdNatuurgroep

  • Woensdag 14 september: Seniorenwandeling

  • Woensdag 14 september: Lezing Moeras- en watervogels

  • Zaterdag 17 september: Commissiedag
    (voor coördinatoren werkgroepen)

  • Zaterdag 24 september: Excursie Henriettewaard en Crèvecoeur

buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen zie je zoveel meer dan alleen … En met de gidsen van Natuurgroep Gestel is het zeker dat bij elke wandeling een schatkist opengaat. Ze kennen de geschiedenis van het landschap en weten wie er achter de sporen zit – op de oeverrand, onder de boomschors. Achter elke plant of paddenstoel blijkt niet alleen een naam maar ook een verhaal te zitten.

Leuke tips voor een dagje op pad voor alle leeftijden.
Iedere 2e zondag van de maand, van april t/m september, is het buitenlokaal op Landgoed Haanwijk geopend van 12.00 tot 14.30 uur.