Door de Coronamaatregelen en de verlengde lockdown zijn er geen activiteiten tot 20 april.

 • Zaterdag 3 april:
  Jeugd-Natuurgroep
  Afgelast

 • Woensdag 14 april:
  Seniorenwandeling
  Afgelast

 • Zaterdag 17 april:
  Excursie 'Ommetje De Hogert'
  Afgelast

buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update n.a.v. het Coronavirus

Beste natuurvrienden,

De afgelopen maanden heeft het coronavirus niet alleen ons land, maar zelfs Europa en de wereld in haar greep gehouden. Allereerst hoop ik dat een ieder in goede gezondheid verkeert.

Over het Brabants zandpad en het Groene Woud

Deze op 17 maart geplande filmavond over het Groene Woud gaat helaas niet door! De filmavond wordt geleid door de maker van de film,  Mark Kapteijns.
De avond bestaat uit 2 delen. Een korte voorfilm, gevolgd door de hoofdfilm over het Groene Woud.

koninginnepage

Op woensdag 28 april 2021 organiseert  Natuurgroep Gestel een lezing over vlinders en libellen. De lezing wordt gegeven door de heer Kars Veling.