buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Seniorenwandeling van 8 december is afgelast!

Nog niet zo lang geleden kon mijn geluk niet op toen ik jullie kon berichten dat we eindelijk weer konden gaan wandelen met elkaar.  We zijn nog maar een paar weken verder en de situatie rondom Corona is weer volledig veranderd. De besmettingscijfers lopen snel op en dat baart ons zorgen.

Over het Brabants zandpad en het Groene Woud

Door de coronamaatregelen gaat deze lezing niet door.

Op woensdag 17 november 2021 organiseert Natuurgroep Gestel een filmavond over het Groene Woud. De filmavond wordt geleid door de heer Theo Quekel.
De avond bestaat uit 2 delen. Een korte voorfilm, gevolgd door de hoofdfilm over het Groene Woud.

Op woensdag 8 december 2021 organiseert  Natuurgroep Gestel een lezing over het nieuwe nationale park dat nu in oprichting is. De lezing wordt verzorgt door de heer Frans Kapteijns.
Door de coronamaatregelen gaat deze lezing niet door.