In de maand september is er nog geen seniorenwandeling en ook de excursie van 25 september gaat niet door, dit omdat de anderhalve meter regel nog van kracht is.
De Jeugdnatuurgroep gaat WEL door

buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankzij het mooie groei-en-bloeiweer van de afgelopen weken staan de 600 boompjes in de Tiny Forest er groen en gezond bij.

De volgende activiteit is de officiële opening en daarmee de onthulling van de naam voor het bosje. Leerlingen van BS De Touwladder hebben meegedaan aan een prijsvraag en de winnaar zal zijn of haar naam op het officiële Tiny Forest bord zien staan. Deze opening zal plaatsvinden op vrijdag 16 juli om 14.00 uur, samen met de leerlingen die ook veel boompjes hebben gepland. Hopelijk zal daar dan ook de kinderburgermeester bij aanwezig zijn.

koninginnepage

Op woensdag 15 september 2021 organiseert  Natuurgroep Gestel een lezing over vlinders en libellen. De lezing wordt gegeven door Ineke Radstaat.