Geplande activiteiten

buitenactiviteiten als het weer een risico is
Indien het KNMI de weersverwachting voor onze provincie afgeeft met een waarschuwing en met risico b.v. kleurcode geel, oranje of rood, dan wordt de activiteit afgelast.

carpoolen
We gaan we zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar onze activiteiten, maar soms kunnen we carpoolen. We gaan uit van € 0,20 per gereden kilometer. Het bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden (incl. chauffeur) en aan het eind verrekend.

ook niet-leden zijn welkom
Tenzij anders vermeld, zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij betalen bij lezingen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer info: Michel van de Langenberg,
tel. 06-2243 2941 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuke tips voor een dagje op pad voor alle leeftijden.
Iedere 2e zondag van de maand, van april t/m september, is het buitenlokaal op Landgoed Haanwijk geopend van 12.00 tot 14.30 uur.

Natuurgroep Gestel organiseert op zaterdag 14 mei de wandelexcursie Ommetje de Hogert en Schoonberg te Gemonde. Voor deze wandeling vertrekken de deelnemers om 9.30 uur vanaf de kerk aan het Twijnmeer/Dorpstraat.

Woensdag 18 mei, Gids: Rini Kerstens
Gebied: de Leijgraaf tussen Erp en Uden
Verzamelen: 14 uur, parkeerplaats Hertog Janplein, Erp

Op woensdag 25 mei 2022 organiseert Natuurgroep Gestel een lezing over de libel.
De lezing wordt verzorgd door mevrouw Ineke Radstaat.